Referenciák

 

Szakmai referenciák

Próbálja ki szolgáltatásaink egyikét!

Pontosság, gyorsaság, megbízhatóság!

Autómentés

2017.11.28

Lehetetlen vagy tehetetlen? Döntse el ön hogy hova tartozunk.

Autómentés!

 Autómentés és autószállítás esetén partnercégek segítéségét kérjük a gyors és hatékony beavatkozáshoz. Belföldön és külföldön egyaránt hívhat minket NON-STOP a hét minden napján, autómentő diszpécserszolgálatunk folyamatosan az Ön rendelkezésére áll, folyamatosan kapcsolatban állnak sofőrjeinkkel, így a megrendelés leadásához képest három percen belül elhagyják a bázist. Budapest egyes területein 15 percen belül kiszállunk, 30 perc alatt a budapesti címek 90 százalékát elérjük, de a forgalmi helyzettől függően legfeljebb 50 perc alatt megérkezünk Önhöz.

Autómentésen belül szinte mindent megoldunk!!!

- kitört kerekű balesetet szenvedett autó

- Parkoló állásban maradt autómata váltó

- Árokba borult autója

Önnek csak annyit kell tennie hogy felkeresi a  www.bereljtrelert.hu oldalunkat felhívja az oldalon található telefonszámot, mi felmérjük az adott problémát és 3 percen belül indítunk egy kollégát a helyszínre.

Autószállítás

Autószállítás belföldön vagy külföldről mindkét eset megoldható!

Ilyen esetekben az ár megegyezés szerint történik. Szállításokat minden esetben írásos megrendelés után tudjuk vállalni.

Autómentés tevékenységünk mellett bel és külföldi autószállítással segítünk ügyfeleinknek. Autószállítás szolgáltatásunkat kiemelt gyorsasággal és hatékonysággal végezzük Budapesten, Pest megyében és az egész országban. Ha esetleg súlykorlát vagy egyéb probléma  miatt mi nem tudjuk megoldani az ön által megrendelt szállítást partnercégeink biztosan rendelkezésére állnak. Az autószállítást biztosítással rendelkező autómentőkkel végezzük. Számunkra nagyon fontos hogy az ön autója akár balesetet szenvedett vagy műszaki hibás a szállítás ideje alatt is biztonságban legyen. Autómentőink mindig  gondosan jó minőségű  rögzítőkkel vannak felszerelve.

Nagyobb tárgyak szállítása!

Számunkra ez sem okozhat problémát. Ha nagyobb vagy különleges méretekkel rendelkező tárgyat vásárolt és a szállítással gondba van, keresse fel a  www.bereljtrelert.hu oldalunkat hívjon és mi a lehető legrövidebb időn belül érkezünk a megfelelő szállító eszközzel.


Mélygarázsból mentés!

Mélygarázsban, parkolóházban parkolt, és nem indul az autója?

Megoldás a béreljtrélert.hu

Speciális felszerelésekkel dolgozunk, szakszerű segítséget adunk. biztonságban kihozzuk autóját, megoldjuk a problémát!

Telefonos egyeztetés során fontos információ lehet számunkra, hogy ismertesse a helyszínt, valamint az autó garázsban lévő helyzetét, pozicióját,

további kérdéseink az autóról autómata vagy manuális váltóval szerelt? Ha autómata ki vehetó üresbe vagy sem? Ha elektromos a kézifék oldható vagy sem?

Több szintes parkolóházról van szó, vagy egy családi ház alatti garázsról ami beázott és ezért autója mozgásképtelen? Eszközeinkel megpróbálunk mindent orvosolni.

Parkolóházak, plázák (Mammut, MOM park, Bálna, Árkád, Lurdy ház, Duna pláza, Allee, Westend, Corvin, Aréna, Irodaházak.....